Boussoufa: "Concreet aanbod van Stuttgart"

VRIJDAG, 13 AUGUSTUS 2010, 10:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens Mbark Boussoufa heeft het Duitse Stuttgart contact met hem opgenomen voor een transfer. Dat zegt hij in de Marokkaanse pers. Zijn manager relativeert alles en Anderlecht wil hem niet laten gaan.


Boussoufa: "Ik ben klaar voor Bundesliga"

"Stuttgart is erg geïnteresseerd, het heeft een concreet voorstel gedaan", zo vertelde Boussoufa na de interland van woensdag. "Er zijn nog drie weken tot het einde van de transfermarkt. Ik hoop dat het goedkomt. Ik ben klaar voor een avontuur in Duitsland."

Manager relativeert

Volgens Boussoufa's manager loopt het echter niet zo'n vaart. "Je moet altijd opletten met wat er in de Marokkaanse media verschijnt", zegt hij in Het Nieuwsblad. "Er zijn wel informele contacten geweest met Stuttgart, maar ik weet niet of de club een volgende stap zal zetten."

Van Holsbeeck: "Wij weten nog van niks"

Bij Anderlecht vallen ze uit de lucht bij het vernemen van de uitspraken van Boussoufa. De club hoorde nog niets van Stuttgart. "We weten nog van niets, maar als Mbark dat effectief heeft gezegd zal hij straks wel bij mij aankloppen", aldus Herman Van Holsbeeck.

Anderlecht is overigens niet geneigd Boussoufa zomaar te laten gaan. "We zijn niet van plan om vlak voor de kapitale match tegen Partizan Belgrado te gaan onderhandelen over een van onze sleutelspelers."

Boussoufa heeft bij Anderlecht nog een contract tot 2012.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.