Legear erg twijfelachtig voor Partizan

MAANDAG, 16 AUGUSTUS 2010, 08:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na de discussie tussen Anderlecht en de voetbalbond over zijn blessure, stond Jonathan Legear tegen GBA gewoon aan de aftrap. Tijdens de rust moest hij echter geblesseerd naar de kant. Hij had last van de hamstrings.


Deze nieuwe blessure heeft volgens Anderlecht niets te maken met de spierscheur in de lies die Legear volgens de bondsdokters had en volgens Anderlecht slechts een oedeem was. "Legear was volledig hersteld van zijn adductorenletsel", aldus Ariël Jacobs in Het Nieuwsblad.

Ook Kris Van Crombruggen, de dokter van de Rode Duivels, wil de zaak zo snel mogelijk achter zich laten. "Ach, het was niet onverantwoord om Legear aan de aftrap te brengen", zo vindt hij. "Het is een kwestie van risicoberekening. Een hamstringblessure is totaal anders dan het probleem dat hij vorige week had. De matchen voor Anderlecht zijn ook belangrijker dan een vriendschappelijke match tegen Finland."

De kans is groot dat Legear door zijn nieuwe blessure de heenmatch tegen Partizan Belgrado van overmorgen moet missen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.