"Mogelijk extra spits bij CL-kwalificatie"

DINSDAG, 17 AUGUSTUS 2010, 09:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck was gisteren te gast in Extra Time op Canvas. Hij sprak er over de transfer van Shikabala, de blessure van De Sutter, de interesse voor De Bruyne en een mogelijk vertrek van Boussoufa.


Over Shikabala:

"Wij willen een faire prijs betalen aan Zamalek, maar de club weigert. Maar ik geef niet op en ik ga ervan uit dat de advocaten dit dossier in orde krijgen. De FIFA zal een beslissing nemen."

"Als Shikabala komt, dan zal onze begeleiding naast het veld heel belangrijk zijn. Hij komt uit een arme familie en is nu een grote vedette. De begeleiding zal een uitdaging zijn voor ons."

Over een nieuwe spits:

Door het uitvallen van De Sutter ligt alle druk nu op de schouders van Lukaku. Haalt Anderlecht nog een extra spits of niet. "Voor de play-offs in de Champions League is het al te laat. Maar als we ons kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League, dan zullen we nog eens kijken wat we kunnen doen. Dan hebben we ook meer middelen."

Over Kevin De Bruyne:

"We hebben enkele weken geleden contact opgenomen met Racing Genk. Hij zou goed passen bij ons. Ik voelde echter snel dat ze hun goudhaantje wilden houden.We moesten al veel geld op tafel leggen. Voor een speler als De Bruyne betaal je al snel drie tot vijf miljoen euro."

"Het plan was om De Bruyne aan te kopen en hem nog een jaartje te laten rijpen bij Racing Genk. Bij ons zou hij misschien nog niet elke week voetballen."

Over Mbark Boussoufa:

"We willen Boussoufa niet verkopen en dat zijn we ook niet verplicht. We willen hem graag houden, omdat we Champions League willen spelen. We zijn van plan om hem een verbeterd contract aan te bieden. De bedragen die tot nu toe op hem geboden worden, zijn te laag."

Bron: Sporza.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.