Vanden Stock: "We moeten ons kwalificeren"

DINSDAG, 17 AUGUSTUS 2010, 17:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht strijdt morgen met Partizan Belgrado voor een plaats in de Champions League. Bij het vertrek toonde voorzitter Roger Vanden Stock aan Sporza zijn vertrouwen. "Partizan Belgrado is geen club van het kaliber als Lyon."


"We zijn reekshoofd in de voorrondes en dat moeten we nu bewijzen. We moeten ons kwalificeren", vertelde hij omwegen. "Vier seizoenen geleden stonden we voor het laatst in de Champions League, maar toen speelden we niet op Anderlecht-niveau. Nu hebben we het potentieel om beter te presteren."

Met Tom De Sutter is Anderlecht wel een belangrijke pion kwijt voor enkele maanden. Manager Van Holsbeeck opperde gisteren in Extra Time dat er bij kwalificatie mogelijk een extra spits bijkomt, Vanden Stock is hier niet voor te vinden.

"We hebben al genoeg ingekocht. Anderlecht moet het vertrouwen geven aan de jeugd. Romelu Lukaku is er nog altijd. Ik heb het volste vertrouwen in hem. Lukaku zal er staan in de Champions League. Al betekent dat misschien dat hij vaker zal rusten in de eigen competitie. En ook Chavarria is niet afgeschreven."



anderlecht-online forum