Jacobs: "Jeugdig enthousiasme versus ervaring"

WOENSDAG, 18 AUGUSTUS 2010, 09:10 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op een persconferentie blikte Ariël Jacobs gisteren vooruit op de match tegen Partizan Belgrado van straks. "Het is logisch dat er een gezonde honger is", zo vertelde hij. "Maar er zal een vijandige sfeer hangen."


"Partizan is technisch verfijnd en probeert altijd verzorgd op te bouwen, maar het tempo ligt niet zo hoog", weet Jacobs over de tegenstander. "Bovendien is de ploeg heel gevaarlijk op stilstaande fases."

Van voorzitter Vanden Stock mag Anderlecht de kwalificatie niet missen en manager Van Holsbeeck denkt al luidop aan het geld dat in de Champions League te rapen is. "Het is normaal dat er nu over het financiële aspect wordt gesproken. Maar als speler moet je wel uitgaan van het sportieve aspect."

Voor dat sportieve rekent Anderlecht op Lukaku en co. "Ons jeugdig enthousiasme moet woensdag een alternatief zijn voor de ervaring van Partizan. De omstandigheden zullen speciaal zijn voor deze jonge groep. Er zal toch een vijandige sfeer hangen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.