Krstajic: "Ik heb geen schrik van Lukaku"

WOENSDAG, 18 AUGUSTUS 2010, 16:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook bij Partizan leven ze met een gezonde dosis vertrouwen toe naar de match van vanavond. "Anderlecht is duidelijk favoriet, maar wij hebben ook de middelen om het hun moeilijk te maken", vertelt kapitein Mladen Krstajic.


"Elk resultaat is goed voor mij. Zelfs een 0-0 gelijkspel zou me al heel gelukkig maken", zo vertelt de 36-jarige verdediger, die zijn strepen verdiende in Duitsland bij Werder Bremen en Schalke 04.

Krstajic wacht straks de zware taak Romelu Lukaku te neutraliseren. Wat weet hij over de jonge spits? "Hij is een zeer gevaarlijke speler. Hij is niet voor niets een zeer begeerde speler in de wereld. Hij mag dan wel negentien jaar jonger zijn, eenmaal op het veld betekent dit nog maar weinig. Het enige wat telt is dat ik geen schrik heb van Lukaku."

Cleo: "Elke bal die ik momenteel raak, vliegt binnen"

Terwijl Anderlecht zijn vertrouwen stelt in Lukaku, rust de hoop van Partizan op de schouders van Cleo. Deze Braziliaanse spits scoorde al vijf keer in vier voorronde-wedstrijden.

"We hebben respect, maar zijn zeker niet kansloos. Elke bal die ik op dit moment beroer vliegt binnen. Leuk om zo aan een match te beginnen", aldus Cleo. "Anderlecht is favoriet, maar met de steun van het publiek is alles mogelijk. De kwalificatie zou een keerpunt zijn voor Partizan.."

Bron: Voetbalkrant.com



anderlecht-online forum