Jacobs: "Hadden derde goal moeten maken"

WOENSDAG, 25 AUGUSTUS 2010, 09:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs weigert de schuld toe te schuiven aan de spelers die een strafschop misten. "Een penaltyreeks is de verantwoordelijkheid van iedereen", zo klinkt het in De Morgen. "Dit is voor iedereen erg."


Voor de strafschoppenserie begon, had aanvoerder Deschacht een discussie met de scheidsrechter. Hij wou trappen aan de kant van de Anderlecht-supporters, maar dat mocht niet van de Schotse arbiter.

"Waarom dit was? Naar het schijnt was dat voor de veiligheid. Maar het probleem van die strafschopstip gold toch voor beiden lijkt me. Partizan had daar precies geen last van."

"Doelpunt Lukaku was geen buitenspel"

Toch beseft Jacobs dat Anderlecht het niet op strafschoppen had mogen laten aankomen. "We hadden die derde goal moeten maken. Blijkbaar was dat doelpunt van Lukaku geen buitenspel, maar we hebben ook daarnaast nog voldoende kansen gehad."

"Bij 3-2 was het gedaan geweest, je voelde dat Partizan conditioneel dood was. Wij konden pas bij 0-2 achter onze hoofden vrij maken. Een duidelijk gebrek aan ervaring op dit niveau. Partizan was veel uitgekookter", klinkt het bitter.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.