Jacobs: "Pech in slotfase"

MAANDAG, 30 AUGUSTUS 2010, 09:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs was ontgoocheld na het gelijkspel tegen Zulte-Waregem, maar vond niet hij zijn spelers iets kon verwijten. "Mijn hoed af voor mijn spelers, die aan de match begonnen alsof we dinsdag gewonnen hadden", zo zei Jacobs.


"We waren meteen present, terwijl we tegen Partizan toch een tik hadden gekregen. Dat verwerkingsproces is nog niet voorbij, jammer dat we het positieve aanknopingspunt niet bereikten", aldus Jacobs tegen Sporza.

"We begonnen uitstekend. We hebben Zulte Waregem meteen 20 minuten lang vastgezet, ondanks een dubbele verdedigende gordel. We hadden constant de bal, maar het is niet evident om op een zone van 20 meter inspiratie te vinden."

"In het eerste stuk van de tweede helft vonden we geen oplossingen. Wel in de slotfase, toen we pech hadden met de bal tegen de paal. Het was zo'n match waar je in de slotfase nog tegen een counter kunt lopen, maar dat gebeurde toch niet", zo besloot de Anderlecht-coach.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.