Kanu kopt Anderlecht voorbij Germinal Beerschot

ZATERDAG, 20 NOVEMBER 2010, 21:18 - Skyhawk

Anderlecht won vanavond op het veld van Germinal Beerschot met 0-1. Paars-wit heeft de overwinning te danken aan een kwartier matig voetbal. De rest van de wedstrijd was barslecht...

In een zwakke eerste helft viel er weinig te beleven. Bernardez verving de geblesseerde Juhasz achterin en deze maakte halfweg de eerste helft bijna een own goal. Net daarvoor had Lukaku de paal getroffen. Meer viel er niet te beleven.

De tweede helft begon beter. Anderlecht tikte de bal vlotter rond en Gillet raakte ook nog eens de paal. De druk steeg en de thuisploeg kraakte al snel. Kanu joeg de bal tegen de netten na een voorzet van Lukaku.

Daarna zakte het tempo weer en verwaterde de partij. GBA probeerde nog wel en Anderlecht loerde op de counter. In blessuretijd werd Lukaku nog uitgesloten na een domme tweede gele kaart...