Anderlecht - Bremen: 1-2

WOENSDAG, 20 OKTOBER 2004, 22:46 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft de "alles-of-niets-match" tegen Werder Bremen verloren. Zelfs de derde plaats in de poule en de Uefabeker lijken nu veraf. Na amper tien minuten was het duel gestreden.

Trainer Broos had een speciaal patroon uitgedacht: een 3-4-1-2. Met z'n drieën achteraan en Baseggio-Zetterberg samen in de ploeg. De Zweed mocht achter de spitsen Mpenza en Aruna spelen.
Maar slechts bij vlagen was Anderlecht gevaarlijk, ook al omdat Aruna naar zijn beste vorm blijft zoeken. De goal van Wilhelmsson mocht er wel zijn.

De drie man achteraan bleef Anderlecht parten spelen. Werder wist heel goed de extra ruimte uit te buiten. Klose kopte nog naast, maar Klasnic miste niet. De Duitsers zetten na de rust meteen de toon met enkele corners op rij. Toen Klose, Micoud en Klasnic de defensie murw tikten, stond het 1-2.
Anderlecht probeerde nog de bakens te verzetten, maar leek vrij hulpeloos. Broos gooide met Iachtchouk een extra spits in de strijd, maar dat gaf niet meteen resultaat. Werder bleef de baas, tot de slotfase. Het offensief kwam te laat, maar zorgde wel voor wat hoop.

UITSLAG: 1-2

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Doelpunten: 26' Wilhelmsson 1-0, 36' en 59' Klasnic 1-1 en 1-2

Anderlecht: Zitka, Kompany, De Boeck, Deschacht, Hasi (68' Iachtchouk), Baseggio, Zetterberg, Wilhelmsson, Ehret (64' Lovre), Mpenza, Aruna
Werder: Reinke, Stalteri, Ismaël, Pasanen, Schulz, Ernst, Baumann, Micoud, Magnin, Klose (76' Valdez), Klasnic (86' Lagerblom (90+4' Banecki))

Rode kaarten: geen
Scheidsrechter: Larsen (Den)
Toeschouwers: 21.845Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.