Anderlecht naar Champions League!!

DINSDAG, 26 AUGUSTUS 2003, 23:25 - Pieter

Anderlecht heeft net de terugmatch van de derde voorronde van de Champions League gewonnen tegen het Wisla Krakau met 0-1.
Anderlecht controleerde de wedstrijd en gaf héél weinig kansen weg.

Broos maakte zijn ploeg maar op het allerlaatste moment bekend.
Hij hield Mornar op de bank en startte met Zetterberg én Baseggio.

Kompany verdedigde weer sterk en kreeg na 20 minuten een goede kans, maar kopte deze net naast. De Polen probeerde iets meer druk te zetten maar Zitka kwam nooit echt in de problemen.
Net voor de rust kregen Aruna en Zetterberg nog een paar goede kansen maar het bleef 0-0.

De Polen kwamen terug aanvallend uit de kleedkamer maar de afwerking was zwak. Zo hadden Frankowski en Zurawski beide een goede kans. Anderlecht bleef goed verdedigen en prikte op de gepaste momenten. Aruna kopte nog op de lat en scoorde na een knappe actie, 0-1.

Donderdag weet RSCA zijn tegenstanders in de Champions League!! Meer info volgt!

Doelpunten: 85' Aruna 0-1

Wisla Krakau: Piekutkowski, Basczinski, Jop, Stolarczyk (65' Dubicki), Paszulewicz (71' Nawotczynski), Gorawski, Strak, Brasilia, Frankowski, Szymkowiak (75' Pater), Zurawski

Anderlecht: Zitka, Doll, Kompany, Tihinen, Deschacht, Lovre (72' Wilhelmsson), Zetterberg (87' Hendrikx), Hasi, Baseggio, Seol, Aruna (87' Mornar)

Gele kaarten: 76' Jop, 79' Seol, 87' Gorawski