Anderlecht met de billen bloot tegen Inter

DINSDAG, 7 DECEMBER 2004, 23:37 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Ook tegen een veredeld B-team van Inter heeft Anderlecht het blazoen niet kunnen oppoetsen. Net zoals in zijn vorige 5 CL-duels ging Anderlecht de mist in.


Zonder een batterij Inter-basisspelers moest er voor Anderlecht dit keer eens iets inzitten. Neen dus. De Brusselse club kreeg snel een waarschuwing: Martins legde Van Steenberghe in de luren maar z'n afwerking liet te wensen over.
Toch liet Anderlecht zich niet doen. De enige die kon dreigen, Aruna, kopte net naast. Voor de halfvolle tribunes werd het na een halfuur 1-0. Cruz zette een 1-2'tje op met Recoba en scoorde knap.

1-0 bij de rust, maar een wedstrijd was het (met een beetje goeie wil) nog wel. Dan was het een ander liedje in de 2e helft: de snelle Martins kwam twee keer voor Van Steenberghe en maakte het af. Gevolg: 3-0 na een uur en boeken dicht.
Opvallend was het gemak waarmee Inter door de Anderlecht-defensie sneed, als was het door boter. Maar na die 3e goal kwam de klad er bij Inter ook wat in.
Anderlecht leed zijn 7e CL-nederlaag op rij: meer dan een figurant was het dus ook dit keer niet. Voor de vijfde keer op zeven deelnames eindigt het ook als laatste in zijn poule.

UITSLAG: 3-0
­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­
Goals: 33' Cruz 1-0, 60' en 63' Martins 2-0 en 3-0

Inter: Carini, Materazzi, Burdisso, Zé Maria, Pasquale, Karagounis, Davids, C.Zanetti (59' Emre), Martins (70' Dellafiore), Recoba, Cruz

Anderlecht: Van Steenberghe, Kompany, Zewlakow, Traoré, Deschacht (31' Vanden Borre), Legear, Hasi (81' Gerk), Baseggio, Wilhelmsson (75' Lovre), Vanderhaeghe, Aruna

Rode kaarten: geen
Toeschouwers: 30.000
Scheidsrechter: Riley (GBr)anderlecht-online forum