Juhasz: "Gumienny uitgenodigd voor etentje"

MAANDAG, 13 FEBRUARI 2012, 08:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Roland Juhasz was één van de opvallendste Anderlecht-spelers tegen Standard. De Hongaar veroorzaakte een strafschop, maar scoorde ook de gelijkmaker. "Het was fout", zo geeft hij toe over de penalty, "maar geen strafschop."


Cyriac ging duidelijk neer buiten de zestien meter. "Je kunt de sporen nu nog altijd zien op het veld", aldus Juhasz vandaag in de kranten.

Na deze fase kreeg Juhasz het aan de stok met scheidsrechter Gumienny. "Voor mij was Gumienny in zijn beginjaren top. Maar de laatste matchen gaat er altijd iets mis. Soms vraag ik me af of hij een probleem heeft met mij", zo vraagt Juhasz zich af.

"Nog tijdens de match heb ik hem uitgenodigd voor een etentje. Om alles eens uit te praten. Ik wil betalen. Ik weet echt niet wat ik elke keer verkeerd doe. Hoe Gumienny reageerde? Hij moest lachen. Waarschijnlijk zal er niets van in huis komen."

Bron: Sporza.beNieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.