Jacobs: "Maakten het onszelf moeilijk"

ZONDAG, 19 FEBRUARI 2012, 17:48 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs was tevreden met het resultaat, al kon het zeker beter volgens de coach. "We hebben in de eerste helft toch zes à zeven kansen gehad. Gaan die binnen dan krijg je een andere wedstrijd", zei hij aan Sporza Radio.


"Dat gebeurde niet en zo maak je het jezelf moeilijk", stelde Jacobs vast. "Naarmate de tijd verstreek gingen we ook nonchalanter voetballen en dat zette zich door in de tweede helft. Ook na de 2-0 kregen we nog kansen om het onszelf makkelijker te maken. Hopelijk hebben we die doelpunten opgespaard voor donderdag."

Roland Juhasz kreeg zijn negende gele kaart van het seizoen gepresenteerd toen hij zijn shirt uittrok na zijn goal. De Hongaar staat nu op één kaart van twee speeldagen schorsing. Ariël Jacobs: "Hij zal daar zeker een boeten voor krijgen. We zitten nu al twee jaar na elkaar in hetzelfde schuitje. Hoewel hij me bij het begin van het seizoen beloofd had niet aan 10 kaarten te komen, zitten we nu voor het tweede seizoen op rij in moeilijkheden."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.