Kljestan: "Uitschakeling komt heel hard aan"

VRIJDAG, 24 FEBRUARI 2012, 09:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Sacha Kljestan kon maar niet geloven dat het Europees avontuur gedaan is. "We speelden aardig, maar de bal wilde maar niet over de lijn. Tijdens het eerste kwartier was ik er nochtans zeker van dat we drie keer konden scoren."


"Het was één van die avonden dat het maar niet mocht zijn", zuchtte Kljestan, die met een vrije trap ook dicht bij een goal was. "Ik denk dat ik die bal niet beter kon raken. Maar de doelman van AZ deed wat hij een hele avond heeft gedaan: ballen pakken. Ik denk dat dit nog maar de tweede of derde wedstrijd is waarin we niet tot scoren komen.”

“Nochtans was het vertrouwen groot bij ons voor de wedstrijd. We geloofden rotsvast in een goede afloop, maar het was zo'n avond waarop de bal er gewoon niet in wilde. Het is ongelooflijk dat we na zo'n kansrijke eerste helft met lege handen achterblijven. Deze uitschakeling komt heel hard aan.”

Nationale ploeg

Kljestan kreeg na de partij ook een vraag over zijn niet-selectie voor de Amerikaanse nationale ploeg. "Ik kan er niet veel aan doen. De Amerikaanse pers en enkele vrienden hebben me al gebeld om te vragen waarom ik er niet bij ben, maar ik kan daar geen antwoord op geven."

"Klinsmann zegt dat de Belgische competitie te min is, maar AZ-speler Altidore wordt wel opgeroepen. Hij speelt in de Nederlandse competitie, die niet beter is als de Belgische."

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.