Biglia: "Mijn cirkel bij Anderlecht is rond"

DINSDAG, 1 MEI 2012, 19:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het ziet er steeds meer naar uit dat het afscheid van Lucas Biglia aan Anderlecht naderbij komt. In de Spaanse krant Marca geeft hij aan dat het tijd is om andere lucht op te snuiven. "Liefst van al ga ik naar Spanje", zegt hij.


"Mijn cirkel bij Anderlecht is rond", vertelt Biglia. "Ik weet dat het tijd is om me te verbeteren en mijn voetbal verder uit te bouwen. Bovendien moet ik in een groter kampioenschap aan de slag als ik wil blijven concurreren voor de Argentijnse nationale ploeg."

"Liefst van al trek ik naar Spanje", gaat de aanvoerder van Anderlecht verder. "Het is één van de beste competities ter wereld en ik voel me aangetrokken tot het land, ook omdat ik de taal spreek."

Ook Biglia's grote voorbeeld speelt er. "Ik hou enorm van Xabi Alonso. Ik vind dat hij voor evenwicht in het elftal van Real Madrid zorgt. Hij is een rolmodel voor elke verdedigende middenvelder."

Bron: rtbf.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.