Titelpremie blijft behouden bij CL-winst Chelsea

WOENSDAG, 2 MEI 2012, 08:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Zelfs als Chelsea de Champions League wint, krijgen de spelers van Anderlecht een premie van 100.000 euro als de landstitel veroveren. Ook al betekent de CL-winst van Chelsea mogelijk dat Anderlecht niet direct naar de poules mag.


Iedereen ging ervan uit dat de Belgische kampioen zich rechtstreeks zou plaatsen voor de poules van de Champions League. Omdat Anderlecht deze kans absoluut wilde grijpen, beloofde het bestuur een stevige premie bij een landstitel. Toen Chelsea vorige week de finale van de Champions League bereikte, werd hier en daar getwijfeld of Anderlecht deze hoge premie wel kon behouden.

Als Chelsea de Beker met de Grote Oren wint en in de Premier League niet bij de eerste drie eindigt, is de Belgische kampioen veroordeeld tot twee voorrondes. Vanavond speelt Chelsea in de competitie tegen Newcastle. Als het wint, nadert het met nog drie matchen te gaan tot op twee punten van de derde plaats.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.