Mbokani: "Voor ons is de titel al binnen"

WOENSDAG, 2 MEI 2012, 13:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dieumerci Mbokani blaakt van het zelfvertrouwen. Voor hem staat al vast wie de nieuwe landskampioen wordt. "Beweert de trainer dat de titel nog niet binnen is?", zo vraagt hij zich af. "Voor ons is dat wel het geval, hoor."


Door de winst van Club Brugge gisteren moet Anderlecht minstens tot zondag wachten om de titel binnen te halen. Maar dat vindt Mbokani niet erg. "Ik word liever zondag kampioen tegen Club Brugge. Dat maakt het specialer", vertelt een duidelijk goedgeluimde Mbokani. "Als we dit weekend de titel pakken, dan vertrek ik op vakantie."

Doelman Mbokani

De Congolese spits amuseerde zich overigens geweldig op training gisteren. Samen met Patou Kabangu en Bedi Mbenza nam hij ruim de tijd om de spelers van Mazembe te groeten. Aan het eind van de namiddag verdrong Mbokani zelfs Proto uit doel tijdens een schietoefening.

"Ik zou mij op elke positie uit de slag kunnen trekken. Krijgt Proto rood en zijn alle wissels op dat moment opgebruikt, dan zou ik niet aarzelen om net als Jelle Van Damme onder de lat te kruipen."

Bron: Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.