Proto: "Titelstress zat in onze hoofden"

DONDERDAG, 3 MEI 2012, 09:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht kon gisteren rekenen op een prima Silvio Proto om Gent af te houden. "Het was inderdaad een moeilijke match", gaf de doelman toe dat het niet goed was. "Gent was de betere ploeg, daar bestaat geen twijfel over."


“Gelukkig voor ons misten ze de koelbloedigheid voor doel om hun kansen af te maken. Dat geluk hadden wij wel”, vertelde Proto. “In eigen huis wil het de laatste tijd gewoon niet zo goed lukken. We bleven vandaag echt wel onder onze mogelijkheden. Het zat in onze hoofden, het was toch een beetje de titelstress.”

“Ook de opeenvolging van de matchen begint stilaan te wegen. In elk geval, de drie punten zijn binnen en we moeten het wedstrijd per wedstrijd bekijken”, aldus Proto, die ook positieve zaken opmerkte. “Het is een tijdje geleden dat we in eigen huis nog de nul konden houden. Dat is toch een opsteker.”

“Zondag kunnen we onze slechte prestatie van vandaag helemaal doen vergeten. Dan gaan we er weer vol tegenaan. Tegen Club de champagnekurken laten knallen, zou gewoon fantastisch zijn. Daar moeten we nu volledig op focussen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken.”

Bron: Het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.