Selectie Anderlecht - Club Brugge

VRIJDAG, 4 MEI 2012, 19:08 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Coach Ariël Jacobs heeft een 21-koppige kern bekendgemaakt voor de topper tegen Club Brugge. Gouden Schoen Matias Suarez is geschorst en zal dus niet kunnen spelen in de titelmatch. Olivier Deschacht is wel opnieuw van de partij.


"Natuurlijk is hij ontgoocheld", zei Jacobs over de geschorste Suarez. "Het is jammer want als je erop terugkijkt, is het echt een nutteloze kaart. Maar goed, zo'n situaties maken deel uit van de mentale groei en weerbaarheid van een speler."

Olivier Deschacht zit terug in de selectie, maar de linksback is nog twijfelachtig. "Er is nog wat twijfel, maar we hebben nog een paar dagen speling", aldus Jacobs. "Ook achter de namen van Lucas Biglia (griep), Kanu (knie en enkel), Denis Odoi (hamstring) en Jordan Lukaku (adductor) staat nog een vraagteken.

&llt;b>Selectie: Bedi, Biglia, Canesin Matos, Cordier, Deschacht, De Sutter, Gillet, Jovanovic, Juhasz, Kanu, Kljestan, Kouyate, Lukaku, Mbokani, Molins, Odoi, Patou, Praet, Proto, Safari, Schollen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.