Jacobs heeft beslist over zijn toekomst

ZATERDAG, 5 MEI 2012, 13:02 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs heeft een beslissing genomen over zijn toekomst als coach van Anderlecht. Maar voorlopig ligt de focus alleen op de titel met Anderlecht. "Ik zal mijn beslissing na de play-offs kenbaar maken", klinkt het.


"Ik veronderstel dat daags na de play-offs de onderhandelingen zullen starten. Voor mijzelf heb ik al uitgemaakt wat ik wil", zegt Jacobs in Gazet van Antwerpen. "Het zal van veel factoren afhangen of ik blijf. Hoe de kern er volgend jaar zal uitzien, is daar maar één van."

De hoge druk bij een topclub als Anderlecht speelde alvast niet mee in zijn beslissing. "Je weet dat op voorhand en beslist of je al dan niet die uitdaging aangaat. Barcelonatrainer Pep Guardiola vertelde dat de mensen enkel de mooiste aspecten van het trainerschap bij een topclub zien. Ik kan mij inbeelden dat hij wil vertrekken omdat hij de titel en de Champions League verloren heeft. Hij voelde dat de spelers aan iemand anders toe waren."

Bij Anderlecht heeft Jacobs dat gevoel nog niet. "Voorlopig voel ik nog geen sleet op mijn relatie met de groep en spelers die je liever weg willen, heb je overal. Bij Anderlecht maar ook bij Dilbeek", besluit de coach.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.