Jacobs: "Hoopte op mooier seizoenseinde"

ZONDAG, 6 MEI 2012, 18:04 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs was na afloop zoals steeds de rustigheid zelve, maar ook de coach werd niet vrolijk van de manier waarop Anderlecht de titel vandaag behaalde. "Het was een bizarre wedstrijd met weinig kansen", aldus Jacobs.


"We speelden te krampachtig door de zenuwen. Al vind ik dat raar, want we hebben in het verleden al bewezen dat we er kunnen staan wanneer het moet. Ik had gehoopt dat we het seizoen op een mooiere manier konden afsluiten, met mooier voetbal, Anderlecht waardig, maar de zenuwen hebben er anders over beslist."

Club Brugge was na het laatste fluitsignaal furieus over de late strafschop voor Anderlecht. "De penaltyfase kon ik niet goed beoordelen, maar uit de tv-beelden bleek dat het een terechte beslissing van de ref was", zei Jacobs.

Over zijn toekomst wou Jacobs nog niets kwijt. "Daar wil ik het nu niet over hebben. Laat ze eerst maar feesten. Ik weet wat ik wil. Maar ik laat de zaak bekoelen en neem wel even afstand."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.