Spitsen twijfelen over toekomst bij Anderlecht

MAANDAG, 7 MEI 2012, 15:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nu de titel binnen is, kijken veel spelers al naar volgend seizoen. Zo gaven onder meer Tom De Sutter, Milan Jovanovic en Dieumerci Mbokani al aan dat ze mogelijk andere oorden op zoeken. De één al wat liever dan de ander.


"Deze titel is heel leuk, maar een seizoen als dit wil ik persoonlijk niet meer meemaken", verwijst Tom De Sutter naar zijn weinige speelminuten. "Of dat betekent dat ik wegga? Als er een andere coach komt, niet per se. Maar met deze trainer wil ik niet voort."

Ook Milan Jovanovic twijfelt aan zijn toekomst in Brussel. Nochtans heeft de Serviër nog een contract tot medio 2013 en wil Anderlecht hier graag een jaar aan toevoegen. "Ik weet nog niet of ik blijf. Ik voel me hier goed, maar ik moet nadenken over mijn toekomst en slim zijn", zo klinkt het mysterieus.

Tot slot zet ook Dieumerci Mbokani de deur op een kier voor een mogelijk vertrek. "Ik ben nu op mijn sterkst. Mijn ervaringen in het buitenland hebben me geholpen", vertelt de Congolees. "Ik wil zowel blijven als vertrekken. We zien wel. Al voel ik me wel goed bij Anderlecht."

Bron: Sporza.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.