Suarez bespreekt toekomst met makelaar

MAANDAG, 7 MEI 2012, 16:48 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suarez was dit seizoen één van de absolute sterkhouders bij Anderlecht. De kans bestaat dat de Argentijn aan zijn laatste weken bezig is in Brussel. Binnenkort zal de Gouden Schoen zijn toekomst bespreken met zijn manager.


"Ik ben er zelf nog niet uit waar mijn toekomst ligt", zegt Suarez in Gazet van Antwerpen. "Mijn makelaar is in België en we zullen samen bespreken wat het beste is voor mij. Op dit moment wil ik dus ook niets kwijt over welke competitie mij nu het beste ligt."

Suarez moest de titelmatch vanaf de zijlijn volgen. "Man, ik was nerveus. Mijn hart is enkele keren overslag gegaan", vertelde de spits. "Toch heb ik nooit getwijfeld over de goede afloop van de wedstrijd. Ik had natuurlijk graag op het veld gestaan, maar mijn ploegmaats konden mij geen betere troostprijs geven dan dit. Als je ziet welke kwaliteit er op het veld rondloopt, dan heeft niemand het recht om deze titel in twijfel te trekken", zo besluit Suarez.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.