Hoe zag de kampioenennacht eruit?

DINSDAG, 8 MEI 2012, 08:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Spelers en bestuur maakten er zondagavond en -nacht een geweldig feest van. Na de wedstrijd trok iedereen naar een Italiaans restaurant. De spelersgroep trok vervolgens naar de Carré. Het Nieuwsblad maakte een overzicht.


19.30 uur: Spelers en staf trekken naar het Italiaanse klasserestaurant Pantalone in Brussel. Ook Romelu Lukaku gaat mee.

23.30 uur: De spelers trekken naar de Carré. Veel vrouwen gaan mee. De bestuursleden en trainer Ariël Jacobs gaan naar huis. “Ik lag om half twaalf in mijn bed en heb nog 20 minuten in een boek gelezen”, zegt Jacobs. “Daarna ben ik met kruiswoordraadsels in slaap gevallen.”

1 uur: Het feest in de Carré barst in alle hevigheid los. “Ik dacht dat Kouyaté de eigenaar van de Carré was. Cheikhou kent daar echt iedereen. Dennis Praet was in mijn ogen wel de beste danser”, vertelt Roland Juhasz. Guillaume Gillet ziet het anders. “De beste danser is Odoi. Dennis kan zo mee acteren in een clipje van een Amerikaanse rapper.”

2.30 uur: Milan Jovanovic gaat als één van de eersten naar huis. “Mijn vrouw Natasa was mee.”

5.30 uur: De meeste spelers gaan een stuk langer door dan Jovanovic. “Gelukkig drink ik geen alcohol, anders was ik dood geweest”, lacht Kouyaté. Voor Roland Juhasz was het om 5.30 uur genoeg geweest.

8 uur:
Silvio Proto is een van de allerlaatsten die in zijn bed kruipt. “De kinderen moesten eerst nog naar school en daarna heb ik pas geslapen.”

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.