Olsen: "Graag coach van Anderlecht worden"

WOENSDAG, 9 MEI 2012, 09:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Mocht Ariël Jacobs niet doorgaan als coach van Anderlecht, dan is Morten Olsen een veelgenoemde opvolger. De Deense bondcoach wil de uitdaging erg graag aangaan. "Ik zou de jobs wel willen combineren", zo klinkt het.


"Ik heb mijn contract als Deens bondscoach pas verlengd, maar in voetbal is alles mogelijk", vertelt Olsen in Gazet van Antwerpen. "Anderhalf jaar geleden zei ik al opnieuw clubtrainer te willen worden. Dat komt er nog van en dan graag bij Anderlecht. Volgend seizoen al? Ik zou de jobs wel willen combineren."

"Een paar jaar geleden was het al mijn droom een duobaan te vervullen, als Deens bondscoach én trainer van Ajax, maar toen weigerde de Deense bond. Wellicht nog steeds, al weet je nooit. De toekomst valt niet te voorspellen."

Ideaal profiel

Olsen wordt al langer genoemd als mogelijk coach van Anderlecht. In de jaren '80 was hij een absolute sterkhouder bij paars-wit en als coach heeft hij een mooi palmares. Bovendien woont de Deen nog steeds in het Brusselse.

Of er tussen Olsen en Anderlecht al contacten plaatsvonden, wil hij niet zeggen. "Daar geef ik geen commentaar op."

Bron: Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.