Van Holsbeeck licht stadionplannen toe

WOENSDAG, 9 MEI 2012, 17:04 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht zal meteen na de play-offs starten met verbouwings-werken aan het stadion. Zo komt er onder meer een nieuwe viptribune en worden de zitjes vernieuwd. Maar de werken kaderen niet in de uitbreidingsplannen van Anderlecht.


"De aanpassingen die we nu aan het stadion doen, dienen om in orde te zijn met de UEFA-regels, maar daardoor zullen er zelfs nog minder plaatsen zijn dan vroeger", vertelt Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck in het weekblad Knack.

Anderlecht droomt nog steeds van een volledig nieuw stadion met 40.000 plaatsen. "Er wordt over twee alternatieve sites gepraat: Schaarbeek, maar daarvan weet ik uit goede bron dat het zeker niet voor 2027 in orde kan komen, en de Heizel. Alleen moet je die wel afbreken en van nul beginnen..."

Een eventuele verhuis uit Anderlecht schrikt de club zeker niet af. "Stel dat een gemeente als Sint-Lambrechts-Woluwe, Brusselse stadsrand en goed bereikbaar, ons een locatie kan bieden: dan graag. Zonder aarzelen. Als een burgemeester met ideeën dit leest: alstublieft bel mij! Ik schiet vandaag nog in actie."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.