"Ik ben linksachter, geen centrale verdediger"

VRIJDAG, 11 MEI 2012, 09:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Voor het eerst in zes weken kwam Olivier Deschacht nog eens in actie. Ook hij kon de nederlaag niet vermijden. Het bleek duidelijk dat de jongens die dit seizoen weinig gespeeld hebben, matchritme ontbraken", zei hij achteraf.


Dat Anderlecht verloor, is volgens Deschacht geen ramp. En dat hij zelf beter kan, weet hij ook. "Ik ben vooral tevreden dat ik nog eens heb kunnen spelen. Ik besef wel dat het nog beter moet, ik zit nog maar aan zeventig procent."

Door blessures en de concurrentie van Safari kende Deschacht een pechseizoen. Volgend seizoen wil de verdediger er terug staan. "Neen, dit was niet mijn laatste wedstrijd voor Anderlecht. Ik hoop dat volgend seizoen iedereen weer vanaf nul begint en iederéén zijn kans krijgt."

"Ik ben er zeker van dat wanneer ik een goede voorbereiding kan hebben, Ik weer de ‘Oli’ van twee jaar geleden wordt. Dat Anderlecht een linksvoetige centrale verdediger zoekt, schrikt me niet af. Ik ben immers een linksachter", zo klinkt het beslist.

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.