Molins: "Volgend seizoen wil ik schitteren"

VRIJDAG, 11 MEI 2012, 12:57 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Guillermo Molins stond gisteren voor het eerst in de basis na zijn zware knieblessure in de oefenwedstrijd tegen Knokke eind juli. "Opnieuw negentig minuten voetballen na zo’n lange inactiviteit is een cadeau", aldus de Zweed.


"Ik moet toegeven dat het voor mezelf raar was. Voor de eerste keer in elf maanden kon ik een hele match spelen met het eerste elftal. Ik ben heel blij voor mezelf en ook trots", zegt Molins op de website van Anderlecht. "Het was niet mijn beste wedstrijd, maar dat is bijzaak. Het belangrijkste is dat ik me goed voelde. De laatste vijfentwintig minuten waren mijn benen wel dood."

Molins heeft bijna een heel seizoen aan zijn revalidatie moeten werken. "Het is hard geweest en ik had het nog nooit meegemaakt, maar ook dat is ook voetbal veronderstel ik. Ik ben nog maar 23 en heb nog een hele carrière voor me."

Volgend jaar wil de rechtsbuiten schitteren bij paars-wit. "Volgend jaar wordt het jaar van Molins, daar ben ik zeker van. Nu neem ik twee-drie weken vakantie en daarna begin ik terug aan mijn knie te werken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.