Jacobs: "Anderlecht is mijn prioriteit"

ZATERDAG, 12 MEI 2012, 12:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Vandaag zitten Anderlecht en Ariël Jacobs opnieuw samen om de toekomst van de coach te bespreken. Over interesse van andere ploegen hoeft Jacobs alvast niet te klagen. "Ik heb buitenlandse aanbiedingen, ook uit het Midden-Oosten."


Op dit moment wil Jacobs echter niet op de feiten vooruit lopen. "Ik wacht eerst het gesprek met Anderlecht af. Mijn prioriteit gaat uit naar de gesprekken met hen", zo vertelt de coach. "Als het daar 'ja' is, is de rest niks. Pas als het daar 'neen' is, sta ik open voor andere aanbiedingen. Ik ga die trouwens niet uitspelen in het gesprek met Anderlecht."

Hoe concreet die buitenlandse interesse is, weet Jacobs ook niet. "Die interesse is niet nieuw hoor, maar ik denk niet dat ik daar kandidaat nummer één ben. Ik ga er vanuit dat als men u polst, dat je dan samen bent met 19 anderen", zegt Jacobs.

Of Jacobs denkt dat het morgen zijn laatste match als Anderlecht-coach is, wilde hij niet zeggen. "De voorbije 4,5 jaar kon elke wedstrijd bij Anderlecht mijn laatste zijn, zo gaat dat hier."

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.