Hoe zit het met de Fanboard?

MAANDAG, 2 JANUARI 2023, 16:34 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

OPINIES De Fanboard is in 2018 bij RSC Anderlecht in het leven geroepen om de dialoog tussen de club en haar supporters te verbeteren. Aan de vergaderingen nemen vertegenwoordigers van RSC Anderlecht, de Liaison Officer en enkele afgevaardigden van de supportersclubs deel. 

Eén van hun beslissingen was om alle verslagen van de vergaderingen van de Fanboard te publiceren op de officiële website, zodat alle fans op de hoogte blijven van de activiteiten en de werking van de Fanboard.

Het laatste beschikbare verslag dateert van 8 maart 2022. Ondertussen hebben er wel al vergaderingen plaatsgevonden maar geen communicatie of verslagen te zien op de officiële website. Gezien de permanente onstabiliteit van het team, lijkt het ons belangrijk alles in het werk te stellen om te communiceren met alle fans en niet alleen met de fanclubs (er zijn er zes vertegenwoordigd op de bijeenkomsten).

Sinds maart hebben er in Neerpede veel belangrijke gebeurtenissen plaatsgevonden, dus lijkt het gepast om de besprekingen tussen Sporting en de 6 vertegenwoordigers van de fanclubs openbaar te maken. Is dit de taak van Christophe Hooreman, de Supporters Verbindingsofficier (Liaison Officer)?

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum