Reacties Schollen, Canesin, Odoi en Jovanovic

MAANDAG, 14 MEI 2012, 08:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht won gisteren zijn laatste wedstrijd van het seizoen eenvoudig van Standard. Hier vindt u de reacties van Davy Schollen, Fernando Canesin, Denis Odoi en Milan Jovanovic.


Schollen: "Altijd alles gegeven voor deze club"

De laatste match van Davy Schollen voor Anderlecht was een erg sterke. "Ik heb mijn werk gedaan", vertelt de doelman in Het Nieuwsblad. "Zoals de afgelopen jaren, eigenlijk. Telkens de club beroep op me deed, stond ik er. Ik heb altijd alles gegeven voor deze club."

"Het is leuk dat ik nog eens heb mogen spelen en dat we onze titel met een 3-0-zege nog wat extra glans hebben kunnen geven", aldus de doelman, die met een verre uitgooi aan de basis lag van de 1-0. "Soms moet je wat inhouden en soms net snel zijn. Dat ik deze keer de goede keuze heb gemaakt, maakt het alleen maar mooier."

Canesin: "Seizoen afgesloten met goed gevoel"

Fernando Canesin scoorde tegen Standard zijn eerste doelpunt van het seizoen. De Braziliaan begon als basisspeler, maar verdween na een tijdje naar de bank. "Ik ben blij dat ik het laatste doelpunt van Anderlecht in deze competitie heb kunnen scoren", zegt Canesin in Het Nieuwsblad. "Zo sluit ik mijn seizoen toch met een goed gevoel af."

Odoi: "Publiek dankbaar voor hun steun"

Zijn eerste seizoen bij Anderlecht bracht voor Denis Odoi niet wat hij ervan verwacht had. Hij zat meer op de bank dan hem lief was. "Dit was een heel vreemd seizoen. Ik heb minder gespeeld dan ik gehoopt had voor mijn eerste jaar bij Anderlecht maar de titel maakt natuurlijk veel goed", aldus Odoi in Het Laatste Nieuws.

"Ik heb het gevoel dat ik mijn steentje heb bijgedragen, maar ik besef dat ik slechts in de basis ben gekomen door de schorsing van Wasilewski. Ik ben wel het publiek dank baar want ik heb heel veel steun gekregen. Daarom heb ik na afloop van de wedstrijd mijn schoenen in de tribune gegooid."

Jovanovic: "Normaal gezien blijf ik"

Nu de druk van zijn schouders is gevallen, speelde Milan Jovanovic opnieuw een sterke wedstrijd. "Ik moet het hebben van mijn dribbels en acties en vandaag heb ik me nog eens kunnen uitleven", zo lacht hij in Het Laatste Nieuws.

"Dit was een heel goeie wedstrijd met heel veel kansen. We speelden met veel vertrouwen. Ik ben heel tevreden omdat we onze fans goed voetbal hebben kunnen geven. Je voelde dat de supporters blij waren met de prestatie. Hoe mijn toekomst eruit ziet. Normaal gezien blijf ik, maar je weet natuurlijk nooit in het voetbal."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.