Suarez: "Dit was een superseizoen"

MAANDAG, 14 MEI 2012, 09:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met de bekroning tot Profvoetballer van het Jaar en een doelpunt tegen Standard zette Matias Suarez gisteren de kers op de taart. "Dit seizoen was al fantastisch, nu is het helemaal geslaagd", klonk het voldaan.


"Gouden Schoen, titel en nu Profvoetballer van het Jaar, dit is een superseizoen", glunderde de Argentijn. "De Gouden Schoen was al een verrassing, de trofee van de Profvoetballer is dat evenzeer. Ik vind het pakkend dat ik verkozen ben door spelers die normaal je tegenstanders zijn."

In tegenstelling tot Mbokani stemde Suarez niet voor zichzelf. "Ik heb gestemd op ploegmaats en spelers die het verdienen. Biglia is voor mij de beste speler van het seizoen. Daarna komt Silvio Proto,die heel belangrijk was in de strijd naar de titel met Anderlecht. En als derde die speler van Genk: Kevin De Bruyne."

"Zaterdag ben ik Bayern-supporter"

Of het gisteren zijn laatste wedstrijd voor Anderlecht was, wilde Suarez niet zeggen. Over zijn toekomst bleef hij op de vlakte. "Ik voel me goed in Anderlecht, maar moet overwegen wat het beste voor mijn toekomst is. Wat het beste is? Spelen in een belangrijke competitie. Een competitie waarvan ik droom."

"Mijn toekomst hangt af van twee factoren. Of ik een goeie club uit een goeie competitie vind en of Anderlecht de Champions League speelt", aldus de Argentijn. "Ik ben geen Bayern-supporter maar zaterdag wel."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.