"Jacobs ontslaan is het laatste wat ik wilde"

MAANDAG, 14 MEI 2012, 09:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met vochtige ogen nam voorzitter Roger Vanden Stock afscheid van Ariël Jacobs. "Ik heb altijd gedroomd van een trainer die hier heel zijn leven bleef", zo vertelde Vanden Stock, die besefte dat de situatie onhoudbaar was geworden.


"Door de druk en de commentaren van de buitenwereld moeten onze wegen scheiden", aldus Vanden Stock. "Als we waren verder gegaan op hetzelfde pad, dan zou de situatie bij de eerste nederlaag of de eerste tegenslag volgend seizoen misschien onhoudbaar geworden zijn."

"Er zou dan sowieso kritiek gekomen zijn en het allerlaatste wat ik wilde was Ariël echt ontslaan. Daarom zetten we met pijn in het hart nu al de samenwerking stop. Het is een afscheid in schoonheid na de titel."

"Maar ik twijfel ook", ging Vanden Stock verder. "Ariël Jacobs verdiende eigenlijk om hier nog langer te blijven, want ik heb nog nooit met zo'n trainer samengewerkt. Zonder onze goeie band was Ariël hier ook nooit zo lang kunnen blijven. De toekomst zal zien wie er gelijk had, maar ik wens Ariël Jacobs veel geluk en zeg nog eens proficiat."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.