Van Holsbeeck: "Met bepaalde piste bezig"

MAANDAG, 14 MEI 2012, 12:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck vernam dinsdag al dat Ariël Jacobs opstapt als coach. "We zijn tot het besluit gekomen dat het beter was om op een hoogtepunt te stoppen", legt Van Holsbeeck, die nu op zoek moet naar een opvolger, uit.


"We hebben schitterend samengewerkt en nooit ruzie gemaakt, maar nu gaan we als volwassen mensen uit elkaar" aldus Van Holsbeeck. "Ik wil Ariël bedanken voor de schitterende manier waarop we hebben kunnen samenwerken. Hij heeft de voorbije 4,5 jaar gewerkt zoals hij dat tot op zijn laatste dag bij ons gedaan heeft, als een professional."

"Het wordt niet gemakkelijk om Ariël te vervangen, want hij heeft hier toch iets neergezet de voorbije jaren", zwaait de Anderlecht-manager met lof. "Het is nu aan ons om de beste coach te vinden voor Anderlecht, want dat wordt heel belangrijk."

"We waren al een tijdje aan het uitkijken, omdat ik een vermoeden had dat Ariël deze keuze zou maken", gaat Van Holsbeeck verder. "We hadden al een plan B, maar we moeten zien wat mogelijk is. We zullen dan ook onze tijd nemen, maar als we het seizoen hervatten op 15 of 17 juni zal er uiteraard een coach zijn. We zijn zelfs bezig met een bepaalde piste."

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.