Molins: "Volgend seizoen moet het mijne worden"

DINSDAG, 15 MEI 2012, 08:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na bijna een jaar revalideren stond Guillermo Molins in de laatste twee matchen van het seizoen eindelijk in de basis. Hij deed het niet onaardig. "Maar ik ben nog niet op mijn best, ik schat op zowat 70 procent van mijn kunnen."


"Donderdag voelde ik op Kortrijk na een uur spelen mijn benen niet meer", vertelt Molins in Het Nieuwsblad. "Dat is ook normaal na al die maanden naast het veld. De pijn aan mijn knie is nu volledig weg. Daarvoor bedank ik vooral kinesist Lieven Maesschalck en chirurg Declercq voor hun uitstekende werk. In feite heb ik een nieuwe knie"

"Mijn doel is om er volgend seizoen meteen te staan. Ik heb honger", blikt de Zweed al vooruit. "Dit was niet de start waar ik op gehoopt had. Hiervoor had ik amper last gehad van blessures, dus het was echt moeilijk voor mij. Ik ben een sterkere persoon geworden, vooral op mentaal vlak. Ik neem nu twee à drie weken vakantie en begin dan weer om mijn knie te trainen, zodat ik echt klaar ben voor volgend seizoen. Volgend seizoen moet het mijne worden."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.