Praet: "Ik ben niet gekant tegen uitleenbeurt"

DINSDAG, 15 MEI 2012, 09:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

2011-2012 was het seizoen waarin Dennis Praet debuteerde voor Anderlecht. Volgend seizoen wil hij een nieuwe stap voorwaarts zetten. "Het wordt een belangrijk jaar voor mij", kijkt hij vooruit. "Ik wil meer spelen."


"Dit gezegd zijnde, wil ik wel benadrukken dat ik erg blij ben dat ik dit seizoen al enkele speelkansen gekregen heb. Je mag niet vergeten dat dit Anderlecht is en de concurrentie hier erg groot is", vertelt Praet in La Dernière Heure.

Praet had gehoopt na het behalen van de titel zijn kans te krijgen, maar een blessure belette dit. "Ik wilde doen zoals Fernando Canesin vorig jaar deed. Ook die profileerde zich in de laatste match van het seizoen en kreeg daardoor een betere status bij aanvang van het volgende."

"Tijd op tips in praktijk te brengen"

Praet hoopt volgend seizoen geregeld te kunnen meedoen met het A-elftal van Anderlecht. Lukt dit niet, dan hoopt hij elder speelkansen te krijgen. "Als ik merk dat ik niet veel zal spelen, zit ik er niets mee in om uitgeleend te worden aan een Belgische of Nederlandse eersteklasser."

"Dit seizoen wilde ik niet verhuurd worden omdat het een jaar was om te leren, om mij aan te passen aan de wereld van het professionele voetbal. Ik kreeg veel tips en heb veel progressie geboekt door te trainen met al die grote spelers. Maar nu is het tijd om dit in praktijk te brengen."

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.