"Denk dat Dieu blijft bij Champions League"

VRIJDAG, 18 MEI 2012, 10:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een goed seizoen hinkt Dieumerci Mbokani op twee gedachten: blijven bij Anderlecht, de club die hem veel gegeven heeft, of het opnieuw in het buitenland proberen. Volgens zijn vrouw kan de Champions League hem hier houden.


"Als Anderlecht zich kwalificeert voor de Champions League, denk ik dat hij blijft", zegt Mbokani's vrouw Marlène in Het Nieuwsblad. "Hij voelt zich goed bij de club en is klaar om zich te tonen. Er is wel veel interesse, maar concrete voorstellen hebben we nog niet gekregen. Op een dag wil Dieu zich wel bewijzen in Engeland. Hij heeft de capaciteiten om daar te slagen."

Vorige week won Mbokani de Ebbenhouten Schoen. "Dat heeft hem veel deugd gedaan", aldus Marlène. "We hebben veel positieve reacties gekregen uit Congo. Het was de eerste trofee die Dieu gewonnen heeft sinds hij in België voetbalt. Dat is niet normaal. Hij heeft zich veel vragen gesteld toen hij de Gouden Schoen niet won toen hij bij Standard speelde."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.