Jovanovic staakt gesprekken met Al Shabab

ZATERDAG, 19 MEI 2012, 09:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Milan Jovanovic was begin deze week in onderhandeling met Al Shabab, de club van Michel Preud'homme, over een transfer. Woensdag blies hij de gesprekken plots op, hopend op een signaal van Anderlecht over een contractverlenging.


Bij Al Shabab kon Jovanovic een lucratief contract krijgen wat zijn toekomst financieel helemaal zou veilig stellen. Woensdag besloot hij echter de gesprekken stop te zetten.

Jovanovic heeft er niks op tegen om bij Anderlecht te blijven, maar wil dan wel dat zijn contract verlengd zou worden. Bij zijn komst was afgesproken dat dit zou gebeuren wanneer Anderlecht kampioen werd. Jovanovic noch zijn manager hebben van Anderlecht hier intussen iets over gehoord.

Mogelijk wacht paars-wit de Champions League-finale en zijn eigen kwalificatie voor het kampioenenbal af. Jovanovic is immers een dure vogel en tegenover dat bedrag moet, zo redeneren ze bij Anderlecht, eenzelfde rendement staan.

Bron:<lt;/b> De Morgen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.