Genk boos op Anderlecht

ZATERDAG, 19 MEI 2012, 10:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft zijn oog laten vallen op keeperstrainer Guy Martens van RC Genk en dat stemt de Limburgers niet blij. "We zijn niet opgezet met de manier waarop Anderlecht deze zaak heeft aangepakt", zegt directeur Dirk Degraen.


"Guy heeft ons maandag ingelicht dat hij een tijd geleden benaderd is door Anderlecht", aldus Degraen. "Ik heb niet geaarzeld om Herman Van Holsbeeck te contacteren. Vorig jaar kreeg Club Brugge van Anderlecht het verwijt dat het achter de rug van iedereen om clubdokter Kristof Sas uit Brussel wegplukte. Nu speelt de landskampioen bij ons hetzelfde spelletje met onze keeperstrainer. Daar kunnen wij niet mee lachen en die boodschap heb ik Van Holsbeeck ook overgemaakt."

Genk is niet bereid Martens zomaar te laten vertrekken. "We zullen alvast één dezer dagen samenzitten met Guy om alles te bespreken. Hij zit al 25 jaar bij de club, en we zullen er alles aan doen om hem ook in de toekomst hier te houden."

Martens zelf heeft nog niet beslist waar zijn toekomst ligt. "Er is nog niets beslist. Ik wacht eerst de gesprekken met beide partijen af voor ik een knoop doorhak."

Bron: Het Belang van Limburg, Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.