"Vervelend dat we week vroeger herbeginnen"

MAANDAG, 21 MEI 2012, 09:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Vol spanning volgde Olivier Deschacht zaterdag de finale van de Champions League. "Ik geloofde in Bayern", zegt Deschacht. "Na die goal van Müller zei ik tegen mijn vrienden dat we naar de Champions League gingen."


Het draaide echter anders uit en dus moet Anderlecht zelf de poort naar het kampioenenbal openen. "Op papier kunnen we ons via de voorrondes zeker ook plaatsen. Nu moeten we dat tonen op het veld", aldus de linksback. "Dat we nu een week vroeger beginnen te trainen, is erg vervelend. Niet voor onze vakantie, maar wel voor de recuperatie. Een week minder rust kan een verschil maken."

Intussen heerst er ook onduidelijkheid over de titelpremie. Het bestuur beloofde de spelers 100.000 euro, maar ging uit van CL-deelname. Later kwam het bericht dat de som werd opgesplitst in 60.000 euro voor de titel en 40.000 voor het behalen van de Champions League. Moet dit bedrag nu verdiend worden via de voorrondes? "Dat weten we niet op dit moment"', aldus Deschacht. "We zullen zien."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.