"Denk niet dat Van den Brom bij Vitesse blijft"

DINSDAG, 22 MEI 2012, 09:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Peter van Vossen, de ex-speler van Anderlecht en goede vriend van John van den Brom, ziet Van den Brom wel naar Anderlecht trekken. "Ik denk niet dat John bij Vitesse blijft. Ik denk dat ook Vitesse openstaat voor een vertrek."


Van den Brom komt niet goed overeen met Vitesse-voorzitter Majeb Jordania. "Eigenlijk is het simpel", zegt Van Vossen daarover. "Geen van beiden zal veranderen. Jordania is de grote baas en wil het beleid bepalen, terwijl John net meer inspraak wil. Een vertrek is daarom de beste optie voor de twee partijen. Ik denk dat ze daar allebei ook voor open staan."

Vraag is of Van den Brom dan wel past bij Anderlecht. Ook de Brusselaars geven hun coach niet graag veel inspraak in het transferbeleid. "Dat moet John voor zichzelf uitmaken. Voor hem zou het beste zijn dat hij zich kan omringen met een team. Maar John is ook heel ambitieus. Als er zich dan een club meldt als Anderlecht, met zo'n traditie en uitstraling, dan denk ik dat een overgang tot de mogelijkheden behoort."

Hoewel Van den Brom nog geen topclub trainde, acht Van Vossen, die overigens al werkte als diens assitent, hem klaar voor Anderlecht. "John heeft al op zijn 23e zijn eerste trainersdiploma behaald. Hij is bezeten door voetbal en heeft al bewezen dat hij heel wat in zijn mars heeft. Hij is klaar voor een stap hogerop, op voorwaarde dat hij de juiste keuze maakt."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.