Bruno: "Vertrouwen van Anderlecht doet deugd"

WOENSDAG, 23 MEI 2012, 09:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met Massimo Bruno komt er volgend seizoen opnieuw een jongere bij de A-kern van Anderlecht. "Na mijn uitstekende tweede ronde met de beloften, waarin ik dertien goals maakte, verwachtte ik om bij de eerste ploeg te komen."


"Dat Anderlecht zoveel vertrouwen heeft in mij, doet wel deugd. Anderlecht blijft toch de grootste club van het land", zo vertelt Bruno in Het Laatste Nieuws. "Bovendien komt er ook een nieuwe coach dat wil zeggen dat iedereen de kans zal krijgen om zich te bewijzen."

Anderlecht haalde Bruno vorig seizoen weg bij Charleroi. De 18-jarige Belg met Italiaanse roots kan zowel op de flank als in de spits uit de voeten. "Van nature ben ik een flankspeler, maar omdat we vorig seizoen in spitsennood raakten bij de beloften, werd ik als diepste man uitgespeeld en dat lukte wonderwel."

"Na de heenronde zat ik aan twee treffers, op het einde van het seizoen stond mijn teller op vijftien", wijst Bruno naar zijn prima statistieken. "Eén-tegen-één ben ik op m'n best. Verdediger opzoeken, actie maken en afwerken, dat is mijn speelstijl. Hopelijk kan ik die kwaliteiten ook vanaf volgend seizoen tonen aan het grote publiek."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.