Van den Brom wijst aanbod Anderlecht af

WOENSDAG, 23 MEI 2012, 23:17 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht mag John van den Brom schrappen als kandidaat-coach voor volgend seizoen. De Nederlandse trainer van Vitesse blijft zijn club trouw ondanks de interesse van paars-wit. Dat valt te lezen op de website van Vitesse.


"Het contract van John is onlangs automatisch met nog twee jaar verlengd" zegt technisch directeur Ted van Leeuwen. "Iedereen binnen de club is buitengewoon tevreden met het resultaat in de competitie, de manier van voetballen en de talentontwikkeling van individuele spelers. Na de belangstelling van Anderlecht is er opeens een berichtenstroom op gang gekomen. Die onduidelijkheid willen we hiermee wegnemen."

"Mijn hart ligt bij Vitesse"

Het persbericht citeert ook Van den Brom zelf die momenteel met zijn ploeg in Suriname vertoeft. "Natuurlijk is het vleiend dat er een club van het formaat Anderlecht belangstelling heeft.Op hetzelfde tijdstip kwamen er van derden verhalen in de wereld dat Jordania niet tevreden zou zijn. We hebben daarover gesproken en hij ontkende dat. Natuurlijk hebben we weleens ergens discussie over, maar daar hou ik juist van en daarvoor loop ik nooit weg. Die gesprekken voeren we binnen de technische staf elke week. Dus voor mij is het klaar: ik blijf bij Vitesse. Daar ligt mijn hart."

Bron: Vitesse.nl



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.