Ook Rossi en Di Canio komen in beeld

DONDERDAG, 24 MEI 2012, 09:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nu John van den Brom heeft afgehaakt, moet Anderlecht zijn blik verleggen naar andere coaches. Ralf Rangnick blijft een optie en Anderlecht contacteerde ook Gianfranco Zola. Ook Luigi De Canio en Delio Rossi komen in beeld.


Rangnick lijkt momenteel de meest concrete piste, maar Anderlecht is niet de enige club die de Duitser wil. "Ik heb contacten met meerdere clubs, maar er is nog niets concreet", aldus Rangnick.

In het geval Rangnick en Zola niks worden, zitten de Italianen Luigi De Canio en Delio Rossi in de wachtkamer. Di Canio is sinds vorige maand aan de slag bij Genua, dat hij op het nippertje van de degradatie kon redden. Daarvoor trainde hij diverse clubs in Italië.

Delio Rossi zit momenteel zonder club nadat hij begin deze maand werd ontslagen bij Fiorentina. Rossi moest er opkrassen nadat hij tijdens een wedstrijd wisselspeler Adem Ljajic te lijf ging. Daarvoor werkte Rossi onder meer bij Palermo en Lazio Roma.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.