Odoi: "Tegengoal herbekijken en analyseren"

ZATERDAG, 26 MEI 2012, 09:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Denis Odoi kende een bevredigend debuut bij de Rode Duivels. Toch gingen hij en Alderweireld niet vrijuit bij het eerste tegendoelpunt. "Wat er juist gebeurde bij die goal zullen we nog eens moeten herbekijken en ook analyseren."


De verdediger lieten zich verrassen door een snelle vrije trap waarbij Vucinic in hun rug werd diep gestuurd. Na het doelpunt riep bondscoach Wilmots Odoi even bij zich. "Hij vertelde me dat ik wat meer naar binnen moest knijpen bij die fase."

"Maar tijdens de rust zei Vincent Kompany me dat ik er toch een goede eerste helft had opzitten", aldus Odoi. "Zelf was ik over mijn offensieve spel toch best tevreden hoor."

Na de pauze verhuisde Odoi van de rechtsback naar de linksback. "Maar dat was geen enkel probleem voor me. Ook bij Anderlecht en Sint-Truiden stond ik al op de linksachter. We hebben momenteel ook geen verdedigers op overschot. Ik wil trouwens gewoon spelen. Op welke positie dat is maakt me niet veel uit."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.