Anderlecht geeft Van den Brom nog niet op

DINSDAG, 29 MEI 2012, 08:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens Het Nieuwsblad blijft Anderlecht hopen om John van de Brom los te weken bij Vitesse. Hoewel Van den Brom vorige week aankondigde bij Vitesse te blijven, zou Vitesse-voorzitter Jordania een vertrek niet ongenegen zijn.


Het is een publiek geheim dat het niet botert tussen Jordania en Van den Brom. De coach ligt echter wel goed bij spelers en supporters en het feit dat hij Vitesse voor het eerst sinds 2003 naar Europees voetbal leidde, heeft hem bij hen veel krediet opgeleverd. Anderlecht kan Van den Brom en Jordania echter een elegante oplossing bieden om te vertrekken door de grote poort.

In Nederland gonst het dan ook van de geruchten in die richting. Zo wordt Fred Rutten al genoemd als opvolger van Van den Brom. Als Anderlecht Van den Brom nog wil strikkan, moet het wel snel te werk gaan. Vandaag keert hij met Vitesse terug uit Suriname, waar hij de Parbo Bier Cup won, maar deze week vertrek nog op vakantie.

Het Nieuwsblad kon Van den Brom noch het bestuur van Vitesse bereiken voor een reactie.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.