Van den Brom ging van Schiphol naar Anderlecht

WOENSDAG, 30 MEI 2012, 09:19 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom lijkt de nieuwe coach van Anderlecht te worden. Gisteren arriveerde hij om 19.52 in Neerpede, waar hij meteen een rondleiding kreeg. Daarna ging hij een kijkje nemen in het Van den Stock-stadion.


Van de Brom landde gisterenmiddag op Schiphol nadat hij met Vitesse een toernooi had afgewerkt in Suriname. Vandaar ging het rechtstreeks naar Brussel om met Anderlecht te onderhandelen.

Nadat het nieuws gisterenavond bekend raakte, probeerde Het Nieuwsblad Herman Van Holsbeeck te contacteren, maar die wilde niet reageren. "Ik ben heel druk bezig", vertelde de Anderlecht-manager. "We zijn hard aan het werk en zullen ten gepaste tijde communiceren."

Anderlecht zou Vitesse een afkoopsom van 400.000 euro betalen om Van den Brom over te nemen. Dit is een heel stuk minder dan het miljoen waar aanvankelijk sprake van was.

Van Vossen assistent?

Van den Brom staat in Nederland bekend als een communicatief sterke coach, maar hij spreekt wel geen woord Frans. Daarom lijkt een Franstalige hulptrainer erg welkom.

Voetbalprimeur.nl meldt dan weer dat Van den Brom zijn eigen assitent mag meebrengen en dat Peter van Vossen een serieuze kandidaat is. De 44-jarige Van Vossen speelde in het seizoen 1992-1993 een jaar voor Anderlecht en is een goede vriend van Van den Brom. Bij AGOVV was hij al een jaar diens assistent.

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.