Bulykin: "Aanvallend voetbal in 4-3-3"

DONDERDAG, 31 MEI 2012, 08:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Niemand minder dan Dmitri Bulykin bracht Anderlecht op het spoor van John van den Brom. De bij Anderlecht mislukte Rus bloeide onder Van den Brom helemaal open bij ADO. "Van den Brom haalde me uit de put", zo vertelt Bulykin.


Onder Van den Brom scoorde Bulykin twee seizoenen geleden 21 keer voor ADO, wat hem een transfer naar Ajax opleverde. "Van den Brom maakte me belangrijk en overtuigde het team om alle ballen naar mij te spelen", zegt Bulykin in Het Nieuwsblad. "Hij is een aangename man. Hij heeft een uitstekend contact met de spelers, zelfs met degene die nauwelijks spelen."

"Ook tactisch is hij bijzonder sterk. Je ziet dat hij uit de Ajax-school komt. Hij houdt van offensief voetbal en blijft trouw aan de 4-3-3", gaat Bulykin verder. "Hij houdt wat afstand van zijn spelers, maar is geen generaal. Als iemand te laat komt, gaat hij er mee praten. Hij luistert eerst naar de uitleg voor hij een boete oplegt. Ik hou ook van zijn humor. Voor mij is hij een betere coach voor Anderlecht dan Jacobs, maar ik ben natuurlijk niet neutraal."

Bron: Het Nieuwblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.