Martens: "Ik te duur? Waar komt dat vandaan"

DONDERDAG, 31 MEI 2012, 13:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nu de nieuwe trainer bekend is, kan Anderlecht zich op de transfermarkt wagen. Maarten Martens solliciteert alvast openlijk naar een terugkeer. "Dat ik te duur zou zijn? Wie schrijft dat? Ik weet niet waar ze dat gehaald hebben."


"Ik heb geen idee over de transfersom die op mijn hoofd geplakt is, maar aangezien mijn contract binnen twee jaar afloopt. En mijn salaris is ook zeker niet buiten proportie. Anderlecht is trouwens een club met veel middelen", zo vertelde Martens tijdens het toernooi van Bassevelde aan Voetbalprimeur.be.

Na vijf jaar AZ is Martens toe aan een andere uitdaging. Portugal spreekt hem aan, maar ook België is een optie. "De Belgische competitie heeft aangetoond in Europa dat ze erop vooruit gegaan is. Als ik de kans krijg om daar weer aan de slag te gaan, dan zal ik die zeker nemen." De goede verstaander weet dat hij nu naar Anderlecht verwijst. In de weken rond de Europese confrontatie tussen paars-wit en AZ liet Martens zich ontvallen er graag ooit terug te keren.

Bron: Voetbalprimeur.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.